Setkání se zástupci GS EK – příprava na tvrdý brexit

Dne 1. února 2019 se v Praze uskuteční setkání zástupců podnikatelské sféry s EK k problematice brexitu. Akce se koná od 14:00.

Datum konání
01.02.2019
Typ akce
Seminář
Místo konání
Praha 1, Na Františku 32
Další akce v kategoriích



Zástupci Evropské komise v rámci svých cest po jednotlivých členských státech souvisejících s přípravami na brexit a možný scénář vystoupení bez dohody navštíví Prahu. Dopolední program je zaměřený na jednání s představiteli české státní správy, odpoledne jsou pak zástupci české podnikatelské veřejnosti zváni na setkání, které se uskuteční v hlavním sídle Ministerstva průmyslu a obchodu, na němž budou mít jedinečnou příležitost se blíže seznámit s postojem a konkrétními kroky Komise v souvislosti s přípravou na blížící se odchod Velké Británie z EU.

Tým Michela Barniera, hlavního vyjednavače EU pro brexit, si ČR vybral jako jednu z prvních destinací v rámci zjišťování aktuálního stavu příprav jednotlivých členských států EU na potenciální scénář tzv. tvrdého brexitu.

Účast je možná na základě registrace prostřednictvím online formuláře. Kapacita sálu je omezená, registrace budou přijímány do naplnění kapacity.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ siffner@mpo.cz

Doporučujeme