Tvořte firemní časopisy a newslettery, které mají smysl

Dne 5. listopadu 2019 se v Praze uskuteční seminář, který účastníky naučí, jak se tvoří atraktivní obsah a jaké jsou jeho moderní formy, které skutečně osloví cílovou skupinu čtenářů.

Datum konání
05.11.2019
Typ akce
Seminář
Místo konání
Praha 1, Na Florenci 2116/15
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Firemní časopis a newsletter není přežitek! Může zvýšit radikálně věrnost zákazníků ke značce a firmě. Ano, tištěná a digitální periodika a firemní časopisy mají stále své místo v komunikační strategii a tvorbě značky – na našem kurzu získáte to správné know how. V době digitální komunikace máte možnost mimořádně přesně měřit výsledky své firemní komunikace a neustále zlepšovat obsah a cílení své databáze pro rozesílku newsletteru.

Nestačí jen dobrý text, žijeme v době fotografií a vizuální komunikace, právě vizuály jsou nejvíce sdílené na sociálních sítích. Firemní časopis navíc odráží firemní kulturu a může být ideálním nástrojem pro budování značky zaměstnavatele – to v dnešní době nízké nezaměstnanosti je mimořádně důležité.

Určení:

Program je určen pro všechny pozice vyžadující tvorbu firemních či obecních periodik, tvůrce newsletterů, tiskové mluvčí a PR experty.

Kurz je určen pro všechny specialisty, kteří vytvářejí firemní časopis nebo obecní periodikum, newsletter, zpravodaj či věstník – v tištěné i elektronické podobě.

Přednášející:

Vít Baloušek, lektor a reklamní mág, copywriter, konsultant

Informace:

  • Cena: 
    • člen komory: 3 000 Kč bez DPH
    • ostatní: 3 729,75 Kč bez DPH
  • Přihlášení je možné prostřednictvím online formuláře.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ havlikova@komora.cz / +420 702 167 874

Doporučujeme