Doprovodná podnikatelská mise prezidenta republiky do Rakouska

Ve dnech 3. a 4. dubna 2019 se uskuteční podnikatelská mise doprovázející prezidenta republiky Miloše Zemana do Rakouska.

Datum konání
03.04.2019 - 04.04.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Vídeň,
Další akce v kategoriích



Podnikatelská mise je vedena prezidentem Hospodářské komory ČR Vladimírem Dlouhým.

V odpoledních hodinách dne 3. 4. se uskuteční Česko-rakouské podnikatelské fórum a networking mezi českými a rakouskými firmami v sídle Hospodářské komory Rakouska (Wiedner Hauptstraße 63, Wien). V závěru podnikatelského fóra předpokládáme vystoupení prezidenta republiky.

Informace k přihlášení:

Registrovat se můžete zasláním skenu podepsané závazné přihlášky, profilu v Aj (zaslat ve wordu) a ppt snímku pro prezentaci na email veselka@komora.cz nejpozději do 1. 3.2019.

Účastnický poplatek:

  • 465 EUR resp. 11 900 Kč (pro členy HK ČR)
  • 512 EUR či 13 090 Kč pro nečleny HK ČR
  • poplatek zahrnuje ubytování po dobu mise (pokud si nepřejete zajištění ubytování, účastnický poplatek bude adekvátně snížen), podíl na pronájmech prostor, podíl na cateringu a poplatek za služby pracovníků HK ČR.

Doprava účastníků na místo podnikatelského fóra je individuální. Hospodářská komora zajistí účastníkům ubytování v pětihvězdičkovém hotelu ze 3. na 4. dubna v případě, že o něj budou mít zájem. V opačném případě jim bude účastnický poplatek úměrně snížen.

Na podnikatelskou misi budeme připravovat katalog českých firem společně s agenturou PP Agency. Každá účastnická firma bude mít základní zápis v katalogu zdarma. Ten se bude distribuovat partnerům na podnikatelském setkání a mohou zde inzerovat i firmy, které se mise účastnit nebudou. V tomto případě, prosím, kontaktujte přímo agenturu, která Vám sdělí podrobnější podmínky Vaší propagace: pí. Renata Rudlofová, rudlofova@ppagency.cz, tel: 221 406 652.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ veselka@komora.cz

Doporučujeme