Dokumentární akreditivy v praxi

Dne 13. ledna 2020 proběhne v Praze seminář Dokumentární akreditivy v praxi, dopad nových Incoterms 2020 na akreditivy, dodací doložky v. platební podmínky, Pravidla ICC pro dokumentární akreditivy.

Datum konání
13.01.2020
Typ akce
Seminář
Místo konání
Praha 1, Na Florenci 2116/15
Další akce v kategoriích



Seminář se zaměří na problematiku dokumentárních akreditivů, a to především na oblast přezkoumání dokumentů podle UCP 600 a ISBP 745 (mezinárodní standardní bankovní praxe pro přezkoumání dokumentů podle UCP 600).

Určení:

Tento seminář je určen především pro specialisty na dokumentární akreditivy – pracovníky z oblasti trade finance, zejména pak pracovníky back office, dále i pro klientské pracovníky, kteří nabízejí bankovní služby klientům a pomáhají jim je správně využít. Seminář bude vhodný nepochybně i pro další zájemce, např. ostatní pracovníky bank v oboru trade finance, např. začínající specialisty, vedoucí pracovníky, právníky, bankovní poradce, atd.

Další skupinou případných posluchačů, pro které je tento seminář určen, jsou zaměstnanci firem využívajících dokumentární akreditivy ve své praxi, tj. vedoucí pracovníky v oblasti obchodu a financí, prodejce, specialisty připravující a realizující kontrakty, spolupracující s bankami. Zde se předpokládá větší praktická zkušenost a znalost problematiky dokumentárních akreditivů.

Přednášející:

  • Bc. Pavel Andrle, LL.M., tajemník bankovní komise a komise pro obchodní právo a praxi při ICC ČR, poradce a lektor v oblasti Trade Finance
  • Ing. Radek Dobáš, vedoucí týmu dokumentárních obchodů, Česká spořitelna, a. s.

Informace:

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ filipkova@icc-cr.cz / +420 257 217 744

Doporučujeme