Jak zvládáte GDPR, ochranu osobních údajů, ve vaší firmě?

Místo konání:
Praha 1, Na Florenci 2116/15 Česká republika
Typ akce:
Seminář
Datum konání:
03. 10. 2019

Dne 3. října 2019 proběhne v Praze seminář zaměřený na GDPR.



Evropské nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR platí už více než rok. Jak to zvládáte u vás? V pohodě? Nebo to zatím tak nějak pytlíkujete? Přihlaste se na mikro seminář, ve kterém dostanete velký prostor pro vaše dotazy. Přijďte se ptát expertů z Úřadu pro ochranu osobních údajů a právní kanceláře Felix a spol., diskutujte s kolegy z ostatních firem a podniků, jak se perou s GDPR oni.

Program:

  • 09:30 – 10:00 Shrnutí nejčastějších chyb z pohledu ÚOOÚ – PhDr. Miroslava Matoušová (Úřad pro ochranu osobních údajů)
    • Paní Matoušová jako uznávaná GDPR expertka a spolupracovnice Úřadu na ochranu osobních údajů vám představí nejčastěji se opakující chyby, se kterými se úřad setkává. Ve své prezentaci se podívá i na to, jak probíhají první kontroly a na co se ÚOOÚ zaměřuje.
  • 10:00 – 10:30 Co na to právníci? – Jakub Morávek, Ph.D, (partner advokátní kanceláře Felix a spol.)
    • Jakub Morávek, v minulosti vysoce postavený zaměstnanec Úřadu na ochranu osobních údajů, nyní advokát specializující se na pracovní právo a ochranu osobních údajů GDPR, společně s vámi probere nejčastější pochybení při aplikaci GDPR a mediálně prezentované nepřesnosti, které se k nařízení vztahují.
  • 10:30 – 10:40 Srovnání GDPR v datech – jak se na něj mění nároky v čase – Mgr. Lucie Plachá (Hospodářská komora ČR)
    • Lucie Plachá je odbornicí Hospodářské komory pro oblast GDPR. Ve své prezentaci shrne, jak firmy řešily situaci s GDPR loni, půl roku poté a jak dnes. Řekne vám, proč je GDPR nikdy nekončící proces, jaké jsou zkušenosti ze zahraničí a co z toho vyplývá pro vás, tuzemské podnikatele.
  • 10:45 – 12:00 Prostor pro diskuzi a vaše dotazy
    • Při červnovém velkém semináři se debatovalo ještě dlouho po skončení akce. Proto teď dáváme velký prostor na vaše dotazy a výměnu názorů. Diskutujte s kolegy podnikateli v sále, jak řeší GDPR u nich oni. Ptejte se řečníků na jejich zkušenosti.

Informace:



Kontaktní informace

+420 602 262 145



Pravidelné novinky e-mailem