Jaký je Váš cash-flow příběh?

Dne 19. září 2019 proběhne v Praze další ze seminářů s Pavlem Křepelkou, MBA, systemickým koučem Scale Up Impact, jejichž cílem je zvyšovat úroveň podnikání.

Datum konání
19.09.2019
Typ akce
Seminář
Místo konání
Praha 6, Ve Struhách 27
Další akce v kategoriích



Máte opravdu konzistentní toky vaší hotovosti, které podporují růst a rozvoj vaší společnosti? Využíváte intelekt a schopnosti vašeho celého týmu k tomu, abyste nalezli dostatečné zdroje hotovosti? Vaše finanční toky mohou obíhat rychleji než vaše investice do podnikání. Pokud tomu tak není, riskujete, že vám dojdou. Je šokující, kolik manažerů netuší, jak obíhá jejich hotovost.

Vaše cash-flow je prostě kyslík, kterého potřebujete mít dostatek, pokud chcete růst a dělat moudrá rozhodnutí. Jakmile ztratíte přehled o vaší hotovosti, budou žraloci, jako jsou banky, vaší jedinou možností financování.

Enterprise Europe Network ČR ve spolupráci s experty si klade za cíl zvyšovat úroveň malých a středních firem v oblasti firemních financí a nabídnout konkrétní přístupy v oblasti řízení cash-flow.

Během tohoto setkání, kterým Vás bude provázet Pavel Křepelka, MBA, systemický kouč Scale Up Impact se seznámíte s Hotovostním Cyklem a jeho čtyřmi fázemi, které ovlivňují vaše cash-flow. Dozvíte se, v jakém pořadí je zlepšovat a naučíte se jak využívat akcelerační strategii pro zlepšení toku vaší hotovosti ve firmě.

Určení:

Pro majitele malých a středních firem (B2B, B2C), zejména výrobně a technologicky orientovaných, mladých i vyspělejších.

Registrace na seminář 

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ podzimkova@tc.cz / +420 234 006 154

Doporučujeme