Vysokorychlostní internet – Výzva II OP PIK

Dne 26. dubna 2019 proběhne seminář na téma Vysokorychlostní internet – Výzva II OP PIK. Co potřebujete vědět a co vás bude zajímat.

Datum konání
26.04.2019
Typ akce
Seminář
Místo konání
Praha 1, Na Florenci 2116/15
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Výzva II: Alokována dotace 1 mld Kč na zasíťování 87 tis adresních míst sítí nové generace. Uzávěrka pro přípravu projektů a podání žádostí je 8. 7. 2019.

Nelze říci, zda Výzva II je dobrá nebo špatná. Je rozhodně daleko lepší než Výzva I. MPO se poučilo, komunikovalo a naslouchalo. Do posledního okamžiku se ve výzvě ladily některé nejasnosti a ošetřovala rizika. Přesto nelze říci, jak Výzva II dopadne. Má určitá úskalí, která někomu mohou vadit, někomu ne.

Rozhodně je výzva zajímavá a pro každého má smysl se s ní seznámit, a pak se rozhodnout. Ať již chcete přispět na výstavbu sítě z OP PIK, nebo nechcete a jste rozhodnuti stavět sítě za své. Pokud stavíte za své, tak vás určitě bude zajímat, jak je vaše síť chráněná před překrytím dotovanou sítí, nebo vás může zajímat, jak si pronajmout část dotované infrastruktury v rámci povinné velkoobchodní nabídky.

Jak se rozhodnout v omezeném čase? Jaké jsou reálné šance, příležitosti a rizika? Pokud se vás tato témata dotýkají, přihlaste se na workshop v Praze.

Určení:

Určeno pro potenciální zájemce a žadatele. Inspirace a zamyšlení pro hodnotitele a konzultační agentury, dodavatele odborných a technických činností.

Přednášející:

Jan Brouček, Jiří Vodrážka a další odborníci z řad asociací a Platformy odborné veřejnosti při HK ČR.

Informace:

  • Cena:
    • člen komory: 1 600 Kč bez DPH
    • ostatní: 2 000 Kč bez DPH

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ havlikova@komora.cz / +420 702 167 874

Doporučujeme