Dotace EU – brána k vaší průmyslové revoluci

Dne 10. října 2019 proběhne ve Zlíně seminář na téma Dotace EU – brána k vaší průmyslové revoluci.

Datum konání
10.10.2019
Typ akce
Seminář
Místo konání
Zlín, Vavrečkova 7040
Další akce v kategoriích



Malí, střední i velcí podnikatelé mohou letos na podzim získat desítky milionů Kč na výzkum a vývoj, rekonstrukci nemovitostí, na pořízení strojů a software, na nákup elektromobilů, mzdy a vzdělávání zaměstnanců či na energeticky úsporná opatření.

České firmy nyní mohou díky dotacím srovnat krok se zahraniční konkurencí a začít tak i svoji průmyslovou revoluci – mohou začít naplno inovovat, využívat výhod digitalizace a automatizace výroby či skladování, budovat a rekonstruovat výrobní haly, pořídit elektromobily nebo šetřit náklady díky efektivnímu nakládání s energiemi.

Tuto transformaci na moderní a energeticky šetrné podnikání již nyní podporují některé dotační programy, které poběží ještě tento a příští rok.

Nové dotační období 2021–2027 bude tyto aktivity podporovat ještě více. A nejen to. Zaměří se také na financování výzkumu a vývoje, oběhové hospodářství a celou řadu dalších aktivit.

Obsah:

Na semináři se dozvíte:

  • na jaké projekty budete moci od září 2019 získat zbývajících 40 mld. Kč z tohoto dotačního období a jak sestavit úspěšnou žádost,
  • jaké typy projektů budou podporovány po roce 2020,
  • jaké změny v čerpání dotací podnikatele v období 2021–2027 čekají,
  • kdo bude moci získat dotace v novém období,
  • rady a tipy jak administrovat schválený dotační projekt a mnoho dalšího.

Informace:

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ enovation@enovation.cz / +420 222 523 549

Doporučujeme