Výťah Space Industry Conference

Dne 20. března 2019 se v Bratislavě uskuteční první slovenská konference se zaměřením na vesmírný průmysl, která si klade za cíl překonat výzvy týkající se budoucnosti vysoce kvalifikovaných odborníků z regionu.

Datum konání
20.03.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Bratislava, Turbínová 13
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Účastníci se na ní dozvědí nejaktuálnější informace o rozvoji kosmonautiky ve světě i na Slovensku a zjistí možnosti, jak se mohou do kosmického průmyslu sami zapojit.

Na pódiu vystoupí přes 15 řečníků z institucí jako NASA, ESA, PwC, ICEYE či Enpulsion, kteří se podělí o své know-how a fascinující vesmírné příběhy. Hosté se mohou těšit mimo jiné na takové kapacity oboru, jakými jsou Les Johnson, Christophe Lasseur či Antonio Del Mastro.

Návštěvníci vesmírné konference budou mít možnost je osobně poznat a poslechnout si jejich názory na výhody, výzvy, příležitosti a realitu práce na kosmických technologiích. Aktuální seznam řečníků je i s jejich profily, detailním programem konference a dalšími informacemi dostupný na stránkách konference

VýťahConf. si rovněž klade za cíl rozvíjet slibné vesmírné technologie v zemích střední a východní Evropy, které jsou nyní veskrze silně závislé na automobilovém průmyslu.

Akce je určená všem lidem, od studentů po obchodní manažery, kteří přistupují ke svému vzdělání a kariéře seriózně.

Lístky jsou k dostání on-line a možnost zakoupení bude i v místě konání akce

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ matej@vytahconf.com / +421 911 911 777

Doporučujeme