For Model 2019

Ve dnech od 8. do 10. března 2019 proběhne v Olomouci 17. ročník výstavy modelů a sběratelství, prodej a výstava hraček.

Datum konání
08.03.2019 - 10.03.2019
Typ akce
Veletrh, výstava
Místo konání
Olomouc, Na Vinici 948/13
Další akce v kategoriích



RC modely a autodráhy, miniželeznice, airsoft střelnice či ukázky 3D tiskáren doplní cenné sběratelské kousky, návštěva Star Wars či jízdy historickým vlakem. 

Novinky veletrh:

  • airsoft střelnice v pavilonu A navazující na moderní playzone
  • zajímavostí jsou ukázky schopností 3D tiskáren
  • šifrované texty formou zábavy prezentuje firma Edhouse – software development

Malí i velcí návštěvníci si mohou vyzkoušet rozpohybovat RC auta, vrtulníky, lodě či funkční stavební techniku a model železnice. Venkovní plochu pak ovládnou ukázky modelářských letadel různých velikostí. Nebude chybět ani ukázka těžké vojenské techniky před pavilonem A.

Součástí třídenní výstavy je již 5. ročník prodejní expozice hraček, stavebnic a deskových her. Na galerii pavilonu A si přijdou na své především vášniví sběratelé. Do oka jim jistě padne sbírka panenek, pohlednic, časopisů či knih. Raritou bude sběratelský skvost v podobě památek na T. G. Masaryka.

V kouzelném světe her a fantazie především nejmenší návštěvníky potěší tvoření s barevnými písky pod názvem Pískohraní, možnost vyzkoušet si zahrát loutkové divadlo s divadélkem Hyperion či dětská hrací zóna s legem.

Stejně jako v předchozích letech budou hraví návštěvníci moci vedle zraku zapojit i další smysly. Mnohé modely mohou zájemci sami pilotovat, ať už se to týká věrných leteckých trenažerů či pekelně rychlých RC autíček. Čekají na vás rovněž pojízdná šlapadla. 

Detailní informace naleznete na webových stránkách veletrhu

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ maixnerova.dagmar@flora-ol.cz / +420 585 726 207

Doporučujeme