Design Shaker 2019

Ve dnech od 21. do 24. března 2019 se v Praze uskuteční 8. výběrový veletrh interiérového designu.

Datum konání
21.03.2019 - 24.03.2019
Typ akce
Veletrh, výstava
Místo konání
Praha 9, Beranových 667
Další akce v kategoriích



Cílem veletrhu je prezentovat současné interiérové trendy široké veřejnosti a současně vytvořit ideální platformou pro setkávání tvůrců – designérů, interiérových architektů a výrobců. Stejně jako předchozí ročníky je i ten letošní výstavou kurátorovanou, tj. návštěvníkům budou představovány produkty a trendy, které prošly kvalifikovaným výběrem.

Garantem kvalitního výběru je architektka a interiérová designérka Ing. arch. Hana Medková, která má dlouhodobé zkušenosti z oblasti architektury, designu a umění.

Další zvučná jména české i zahraniční designerské scény pak budou mimo jiné představena v rámci Media Café, kde budou stejně jako v předchozích ročnících probíhat workshopy a přednášky. Media Café bude opět živým srdcem celého veletrhu, kde si u dobré kávy mohou návštěvníci přečíst či poslechnout novinky ze světa designu.

Design Shaker není pouhou produktovou výstavou, návštěvníkům nabízí konzultace s designéry a architekty přímo na veletrhu. K tomuto účelu bude sloužit sekce veletrhu s názvem Fresh Space, kde bude možné se zblízka podívat na práci v architektonickém či designérském ateliéru, prohlédnout si návrhy i realizace jednotlivých studií či získat rady či tipy na řešení konkrétního problému. Zároveň se zde představí designéři, kteří ještě studují, nebo čerstvě tvoří pod vlastními značkami. Další sekci přehlídky tradičně tvoří Big Deal představující výběr českých výrobců i distributorů zahraničních značek.

Souběžně probíhají 13. Mezinárodní veletrh zahradní a komunální techniky, nábytku, architektury a zeleně For Garden, 6. specializovaná výstava svítidel, designu a příslušenství Světla v architektuře, 25. specializovaná výstava nových projektů bydlení Bydlení, Nové projekty, 26. veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí For Habitat a 11. mezinárodní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků For Interior.

Detailní informace naleznete na webových stránkách veletrhu.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ bouckova@abf.cz / +420 739 003 138

Doporučujeme