Ve dnech od 21. do 24. února 2019 proběhne v Praze 13. ročník gastronomického veletrhu.
Pro rok 2019 je připraven nový koncept veletrhu.
V rámci veletrhu se představí:
- firmy se zaměřením na vybavení hotelů, penzionů a restaurací
- služby v oblasti gastronomie a hotelnictví
- nově – gastronomie a chutě z různých koutů světa
Nomenklatura:
- vybavení interiérů a exteriérů
- technologie a vybavení pro gastronomii
- provozní vybavení
- potraviny
- nápoje
- technologie a vybavení pekáren, cukráren
- vzdělávání
- odborné časopisy a knihy
- profesní sdružení a instituce
Souběžně probíhá i 28. ročník veletrhu cestovního ruchu Holiday World.
Detailní informace naleznete na webových stránkách veletrhu
Kontaktní informace
Pořadatel/gestor
/ spalenkova@abf.cz / +420 220 103 493