Business komunita Středočeského inovačního centra nabízí nejen možnost sdílení know-how

SIC Business komunita je exkluzivní prostor, kde můžete navázat kontakty a obchodní partnerství s řediteli a majiteli středočeských firem. SIC cílí na vytvoření bezpečného prostředí, kde se podnikatelé mohou navzájem inspirovat, sdílet zkušenosti a know-how, a to zcela bezplatně.

SIC Business komunita je určena všem majitelům a ředitelům firem se sídlem nebo provozovnou ve Středočeském kraji, s vlastním produktem, výrobkem či službou a s chutí sdílet informace a inovovat svoje podnikání.

Ilustrační fotografie

Co získáte:

  • Cenné kontakty – účastní se 200+ firem z různých odvětví
  • Praktické workshopy – na aktuální témata je pro vás vedou top experti
  • Osvědčený networking – jedinečná příležitost nastartovat nová partnerství

Měli byste vědět:

  • Praktické workshopy a semináře jsou pro vás i vaše zaměstnance. Témata vychází z vašich podnětů a potřeb. Věnujeme se klíčovým oblastem podnikání.
  • Tematický networking je pro vaše pravidelná setkávání tváří v tvář s možností využít odborníka SIC, který vám pomůže řešit vaše konkrétní potřeby.
  • SIC kombinuje fyzické události a online platformy. Business Newsletter informuje členy o akcích SIC a nových programech.

Co o SIC Business komunitě říkají sami účastníci

Sabina den Brinker, ředitelka ALBA CR spol. s r.o. – kancelářský sedací nábytek
„Do Business komunity jsem vstoupila proto, že chci svou firmu posunout dál. My, podnikatelé, jsme si v uplynulých letech prošli různými nesnázemi – ať už vlivem pandemie koronaviru či kvůli výpadkům v dodavatelských řetězcích. Komunitu proto vnímám zejména jako skvělou příležitost vyměnit si zkušenosti a sdílet know-how. Zajímají mě příběhy jednotlivých podnikatelů z různých odvětví i rady expertů během SIC seminářů.“

Zlata Otavová, podnikatelka v cukrářství Zlatka Otavova PASTRY CHEF – vývoj cukrářských receptů či směsí apod.
„Za hlavní přínosy Business komunity považuji to, že mohu navazovat nová partnerství a mohu mít přímý kontakt se zástupcem SIC – poradí mi, kam se obrátit s daným problémem. Je zbytečné opakovat chyby, kterými si už prošli jiní podnikatelé. Zároveň mě těší poslouchat úspěchy druhých, zjišťovat co jim funguje a která strategie je nejvhodnější.“

Konference SIC ukázala cestu k mezinárodně úspěšnému podnikání

Michal Kubínyi, ředitel TESTIMA, spol. s r.o. – kontrola kvality výrobků
„Navštívil jsem seminář s nejasnými očekáváními a trošku s nostalgií podívat se zpět na alma mater. Čekalo mě velice pozitivní překvapení  ̶  od prvního okamžiku jsem se cítil komfortně a vítán. Program byl naplněn od první minuty praktickými zkušenostmi lektora. Jakmile ledy opadly, vzniklo velice kreativní prostředí. Čas utekl hodně rychle a zbyly pozitivní vzpomínky a myšlenky k realizaci. Děkuji za excelentní organizaci a provedení akce.“

Pro více informací kontaktujte manažerku programu SIC Business komunita Eriku Kladnou, kladna@s-ic.cz, +420 771 219 220.

Doporučujeme