Česká firma se úspěšně představuje na chilském trhu s krmivem pro domácí mazlíčky

Značka Calibra byla založena v roce 2004 skupinou veterinárních lékařů v Brně. Dnes patří mezi přední značky v České republice a je celkem dostupná ve více než 35 zemích světa.

Její misí je „aby pro každého bylo snadné poskytnout svému čtyřnohému členu rodiny tu nejlepší péči“. Toho dosahuje mimo jiné nabídkou veterinárních diet a krmiv vyšší kvality, zaměřených na specifické potřeby psů a koček.

Ilustrační fotografie

Chile vnímají jako velmi zajímavý trh, kde mají česká krmiva dobrou reputaci. Krmivo pro zvířata je v současné době druhou nejvýznamnější položkou českého vývozu do Chile. Cílem firmy Calibra je ve spolupráci s partnerem, společností Grupo Despa, udělat z Calibry široce uznávanou značku v oblasti ultra prémiových krmiv a veterinárních diet v regionu.

Dne 19. ledna 2023 se v prostorách Velvyslanectví ČR v Santiagu ve spolupráci s agenturou CzechTrade uskutečnila prezentační akce firmy Calibra. Zúčastnilo se jí více než 50 zástupců místních potenciálních zákazníků, vč. veterinárních klinik.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Santiagu de Chile (Chile). Autorka: Petra Nostas Arias. Zdroj: Calibra.

• Teritorium: Amerika | Chile | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Obchod

Doporučujeme