Zdroj: CzechTrade

Česká společnost mmcité se chce více soustředit na Mexiko

Mmcité, český výrobce městského mobiliáře, slaví úspěchy v Jižní Americe, především v Brazílii. Nyní se chtějí ještě více soustředit na Mexiko, kde působí již od roku 2013.

Společnost mmcité se soustředí na výrobu a prodej městského mobiliáře, například laviček, odpadkových košů, stojanů na jízdní kola a dalších produktů.

Ilustrační fotografie

Klíčovými zákazníky mmcité jsou architekti a stavební společnosti, které realizují projekty především pro municipality, či soukromé společnosti. Svět uchvátilo svým designem, jehož kvalitu potvrzuje několik ocenění Red Dot Design Award nebo Good Design Award.

Česká společnost měla v roce 2022 pobočky v 10 zemích a celkově zaměstnává přes 200 zaměstnanců. Daří se jim především v Brazíli. Největší město Brazílie São Paulo se může pyšnit mnoha produkty od mmcité, ať už se jedná o parkové lavičky, lehátka či odpadkové koše. Po úspěchu v Jižní Americe se česká společnost chce soustředit na Mexiko.

Společnost mmcité působí v Mexiku od roku 2013, výrobu v zemi zahájili o pět let později. V současné době lze jejich produkty nalézt ve 31 mexických státech, například v městském parku La Bombilla, v okolí fontány Cibeles (obě v Mexico City), na promenádě v La Paz, v guadalajarském Chapultepecu a v nespočtu nákupních center a univerzit.

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Mexiko.
Zdroje: fio.cz, mmcite.com

• Teritorium: Amerika | Mexiko | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Stavebnictví a stavební materiály

Doporučujeme