České firmy mohou využít nové místo pro byznys ve švédském hlavním městě

Velvyslanectví ČR ve Stockholmu otevřelo business hub, prostor k využití českými firmami a ke schůzkám se švédskými partnery, k prezentacím a seminářům, nebo jako zázemí při pracovních cestách do Stockholmu.

Prostory pojmenované Pavilon se nachází v areálu velvyslanectví, přímo v srdci Stockholmu na prestižní adrese Villagatan 21. Jde o samostatnou bezbariérovou budovu s jedním sálem, další velkou místností, kuchyňským a sociálním zázemím a v létě také se zařízenou terasou.

Ilustrační fotografie

Prostory jsou multifunkční. Mohou se v nich pořádat prezentace, semináře, společenské podniky nebo schůzky. České firmy a profesionálové je mohou případně využít také jako své zázemí při pracovních cestách do Stockholmu. Maximální kapacita hostů na prezentace a semináře je 50 osob, u společenských podniků je možná i vyšší účast.

ExportMag.cz: Exportní aliance? Staví vzorové chytré město, šíří slávu českého piva

Velvyslanectví České republiky ve Stockholmu se vždy na akcích, které se v Pavilonu pořádají, spolupodílí. Akce můžeme zaštítit, jsme schopni pomoci s identifikací a pozváním švédských partnerů, akce můžeme na úrovni velvyslance zahájit, a přirozeně pomůžeme s praktickými otázkami – rozložení sálu, instalace projektoru, zesilovače, doporučení cateringu, atd.

Pavilon byl inaugurován na začátku září prvním náměstkem ministra zahraničních věcí Jiřím Kozákem. První akcí, která se zde po inauguraci uskutečnila, byla diskuse s českými zakladatelkami švédských startupů za účasti zástupců českých univerzit, inkubátorů a technologických center a českých vědců, kteří působí na švédských univerzitách a výzkumných centrech.

Prostory je možné si rezervovat na obchodně-ekonomickém úseku Velvyslanectví České republiky na adrese commerce_stockholm@mzv.cz.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky ve Stockholmu (Švédsko). Autorka: Kristýna Ronnestål.

• Teritorium: Evropa | Švédsko | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Služby

Doporučujeme