Zdroj: CzechTrade

České firmy se představily na pivovarnickém veletrhu ve Francii

Od 20. do 21. října 2023 se pařížská zahraniční kancelář CzechTrade zúčastnila mezinárodního pivovarnického veletrhu Salon du Brasseur 2023 ve francouzském městě Nancy.

Salon du Brasseur je přední francouzský odborný a technický veletrh, který vznikl před více než 20 lety, pro profesionální i amatérské pivovarníky.

Ilustrační fotografie

V průběhu let se stal nepřehlédnutelnou událostí pro 1300 francouzských pivovarníků a pro všechny dodavatele surovin a zařízení v tomto odvětví. Letos se veletrhu zúčastnilo 177 vystavovatelů z řad dodavatelů a odběratelů v pivním průmyslu. Mezi vystavovateli byly z 33 % zahraniční subjekty. Nechybělo ani pět českých firem.

Jednalo se o historicky první účast české kanceláře na tomto veletrhu. CzechTrade pěti tuzemským firmám zajistil kompletní vybavení stánku a asistenci během jednání. Účastníky společné české expozice byly firmy ADAM & PARTNER, BOHEMIA HOP, EUTIT, PACOVSKÉ STROJÍRNY a THERMOTECHNIKA BOHEMIA.

Příští ročník veletrhu Salon du Brasseur se bude konat za rok ve dnech 17. a 18. října 2024 a CzechTrade u toho nebude chybět.

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Francie.
Zdroj: salondubrasseur.com

• Teritorium: Evropa | Francie | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Potravinářský průmysl

Doporučujeme