Zdroj: CzechTrade

České firmy se představily na veletrhu A+A v Německu

Ve dnech 24.–27. 10. 2023 se v německém Düsseldorfu uskutečnil veletrh A+A, který byl zaměřen na tři hlavní produktové oblasti – ochranné pracovní prostředky, bezpečnostní technologie a bezpečnost práce, ergonomii a péči o zdraví pracovníků.

Jednalo se o největší světovou platformu se zaměřením na bezpečnost práce, což potvrdila jednak vysoká účast odborných návštěvníků, kterých na veletrh zamířilo více než 25 000, tak i vystavovatelů. Díky nim byl veletrh velmi internacionální – účast zahrnovala více než 1200 vystavovatelů z 50 zemí světa.

Ilustrační fotografie

Na veletrhu představilo svou nabídku 19 českých firem, přičemž na společném stánku CzechTrade jednaly firmy AVEC CHEM, ARESET + Gumárny Zubří, Mlček Lubomír – ASTONA a Institut pro testování a certifikaci.

Zatímco firma AVEC CHEM představila filtry pro ochranné masky a filtroventilační zařízení, firmy ARESET a ASTONA na veletrhu prezentovaly profesionální pracovní oděvy a osobní ochranné prostředky pro armádu, policii, záchrannou službu či civilní obranu. Firma ITC českou expozici doplnila svými odbornými zkušebními a certifikačními službami v oblasti hodnocení kvality a bezpečnosti produktů. Slavnostního otevření národního stánku se zúčastnili také generální konzulka ČR Kristina Larischová a ředitel Messe Düsseldorf Bernhard Stempfle.

Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Německo.
Zdroj: aplusa.de

• Teritorium: Evropa | Německo | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Bezpečnost

Doporučujeme