České podnikatelské subjekty se připravují na AITF 2020 Baku

Připravujeme misi českých subjektů na 19. ročník mezinárodního veletrhu cestovního ruchu, který se bude konat ve dnech 9.–11. dubna 2020 v Baku, Ázerbájdžánu.

Třináct podnikatelských subjektů k 5. 12. 2019 potvrdilo svou účast na AITF 2020 v ázerbájdžánském Baku. Oproti roku 2019 tak došlo k navýšení účasti českých firem na tomto významném veletrhu v oblasti Jižního Kavkazu o třetinu a český stánek tam bude patřit k největším prezentacím. K takto významnému úspěchů přispěla především skvělá spolupráce dvou vládních organizací – CzechTrade a CzechTourism.

Lázeňské subjekty, hotely, cestovní kanceláře, krajské organizace a nově i významné pražské obchodní centrum se v Baku představí ázerbájdžánským obchodním partnerům nejen na veletrhu samotném, ale i na plánovaných B2B a B2G jednáních. Veletrh a doprovodné programy budou navštíveny nejen vládními představiteli v oblastech turismu a kultury, zdravotnictví, financí, dále přijdou zástupci velkých korporací, leteckých společností, místních letišť či cestovních kanceláří.

Video z AITF 2019:https://lnkd.in/djkCXQj
EXPO Baku: https://lnkd.in/dGdkyYF
Možnost přihlásit se: https://www.czechtrade.cz/kalendar-akci/archiv-akci/aitf-2020

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře agentury CzechTrade Baku.

• Teritorium: Ázerbájdžán

Doporučujeme