Česko se prezentovalo na kolumbijském veletrhu cestovního ruchu

Ve dnech 23. až 25. února proběhl v Bogotě veletrh cestovního ruchu Vitrina Turística Anato 2022, na kterém byla zastoupena také Česká republika.

Účast ČR byla zajištěna díky spolupráci Velvyslanectví ČR v Bogotě a zahraniční kanceláře CzechTourism v Mexiku. Představení ČR jako atraktivní turistické destinace přináší českým cestovním kancelářím a agenturám příležitosti k navázání nových obchodních partnerství s místními subjekty.

Ilustrační fotografie

Vitrina Turística Anato je hlavní a největší událostí sektoru turistického ruchu v Kolumbii, která se každoročně koná v prostorách bogotského výstaviště Corferias. Česká republika měla i na letošním 41. ročníku veletrhu svůj stánek s cílem opětovně prezentovat krásy naší země kolumbijské odborné veřejnosti.

Zástupci Velvyslanectví ČR v Bogotě a agentury CzechTourism se sídlem v Mexiku poukazovali nejen na magickou atmosféru Prahy, ale také na architektonické, kulturní a přírodní zajímavosti v ostatních regionech země.

Česká republika přitom přitahuje čím dál tím větší pozornost kolumbijských cestovních kanceláří. Roste tedy zájem nabízet poznávací i kongresové zájezdy do této destinace zákazníkům nejen z Kolumbie, ale obecně i z celé Latinské Ameriky.

Českým subjektům působícím v odvětví cestovního ruchu se tak otevírají nové možnosti prezentovat svou nabídku potenciálním obchodním partnerům na těchto vzdálenějších trzích.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Bogotě (Kolumbie).

• Teritorium: Amerika | Kolumbie | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Cestovní ruch, volný čas

Doporučujeme