Český projekt: Podnikatelský klastr v Bengalúru

Zvýšení přítomnosti českých firem na indickém trhu a zjednodušení podnikání by měl přispět projekt Českého podnikatelského klastru v Bengalúru.Zájemci o tento projekt jsou zváni 9.10. na MSV k prezentaci projektu.

Letošního ročníku MSV v Brně se zúčastní více než 100 indických firem, které se budou prezentovat především podle svého oborového zaměření. Vv roce 2017 měla indická delegace firem k dispozici vlastní pavilon, ale dle zájmu indických firem se jednotlivé firmy již chtějí prezentovat oborově. Zájem o spolupráci s českými firmami je mezi indickými podniky stále narůstá.
Nejinak je tomu i u řady českých firem, které se zajímají nejenom o obchod s Indií, ale především o působení jejich firmy v Indii, což bývá základní předpoklad úspěchu na místním trhu.
Agentura CzechTrade, MPO a AMSP proto připravila na 9.10. v rámci doprovodného programu MSV seminář zaměřený na projekt Českého průmyslového klastru. Na semináři bude projekt prezentován společně s představením výrobních a kancelářských prostor v Bengalúru, zázemí, odpovědných pracovníků a institucí angažovaných v projektu.
Firmy budou mít možnost dozvědět se o formách spolupráce firem v rámci klastru, podmínkách působení v objektech a službách agentury CzechTrade.

Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Bengalúru.

 

 

Doporučujeme