Český stánek se opět vrací na veletrh PLLME 2023 v SAE

Díky projektu na podporu ekonomické diplomacie (PROPED) bude český stánek již potřetí na dubajském veletrhu privátních značek Private Label and Licensing Middle East.

Velice úspěšná slavnost privátních značek doprovází veletrhy Gulfood Manufacturing, ISM a Specialty Foods v prostorách výstaviště WTC v Dubaji. Samotná správa veletrhu spadá pod značku Gulfood, což zaručuje skvělou organizaci a bezchybný průběh.

sae-dubaj-hotel-burjalarab-shutterstock_1021855345-scaled
Ilustrační fotografie

Veletrh se do emirátské metropole vrací letos na podzim v termínu od 7. do 9. listopadu. Z projektu ekonomické diplomacie se stejně jako v předešlých letech podařilo zarezervovat 60 m² plochy, která zaručí výstavní prostory pro šest českých firem.

Z prostředků projektu se uhradila celková cena za pronajatou plochu a základní stavba českého stánku. Zájemcům z řad firem tak zbývá uhradit ostatní náklady jako cestovné, pojištění a další vybavení vlastního stánku.

Je důležité zmínit, že jelikož projekt hradí celkovou výstavní plochu, nemohou již firmy žádat o další dotační tituly na podporu účasti na zahraničních výstavách (např. dotaci typu 9H). Zájem o veletrhy ve Spojených arabských emirátech je velký, proto žádáme firmy o co nejrychlejší nahlášení zájmu o účast na e-mail lukas_zamrzla@mzv.cz. Pro více informací je možné volat na tel. +971 502 309 663; CZ: + 420 602 768 207).

Autor: Lukáš Zamrzla, zemědělský diplomat velvyslanectví ČR v Abú Dhabí. Více informací o nástrojích Ministerstva zemědělství na podporu exportu naleznete na webu eagri.cz v Proexportním okénku.

• Oblasti podnikání: Potravinářský průmysl

Doporučujeme