Zdroj: CzechTrade

CzechTrade Mexiko otevřel první Exportní inkubátor v Latinské Americe

Oficiální otevření čtvrtého Exportního inkubátoru CzechTrade proběhlo 18. září 2023 v Mexico City za účasti Edvarda Kožušníka, náměstka ministra průmyslu a obchodu.

Prostřednictvím Exportního inkubátoru zahraniční kancelář může podpořit globální ambice českých firem. Po dobu až půl roku vytváří zázemí pro expandující firmy na mexický trh.

Ilustrační fotografie

Služba zahrnuje 70 hodin asistence od CzechTrade Mexiko při vyhledávání obchodních partnerů, organizaci obchodních schůzek, dále podporu při jednání s místními firmami a úřady, řešení dalších otázek podle individuálních potřeb každé společnosti.

ExportMag.cz: Kostarika vstoupila mezi nejvyspělejší země. Nesrazil ji ani obří útok ruských hackerů

Sídlo Inkubátoru se nachází v Mexico City v největších WeWork kancelářích v Latinské Americe. Strategické umístění hlavního města umožňuje českým společnostem rozvíjet byznys po celém Mexiku – v průmyslově silné centrální oblasti země, v severní části republiky, která je obchodně napojená na USA, a také na jihu, který má úzké obchodní vztahy s Karibikem a Floridou.

Zázemí mexického Exportního inkubátoru začnou využívat české společnosti ECCEDU a mmcité. Společnost mmcité vyrábí městský mobiliář a společnost European Centre for Career Education (ECCEDU) je předním poskytovatelem vzdělávacích programů pro studenty z celého světa.

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Mexiko.

• Teritorium: Amerika | Mexiko | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Služby

Doporučujeme