Fórum představí exportní a investiční příležitosti pro české firmy ve Střední Asii

Ve středu 11. října 2023 se uskuteční Česko-uzbecké business fórum za účasti premiérů obou zemí, které organizuje Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci s Hospodářskou komorou České republiky.

Akce se koná jako součást návštěvy premiéra Uzbekistánu Abdully Aripova. Fórum se uskuteční od 09:00 do 11:30 v hotelu Hilton v Praze (Pobřežní 1).

Ilustrační fotografie

Kromě premiéra České republiky Petra Fialy a premiéra Republiky Uzbekistán Abdully Aripova se svými projevy mj. vystoupí ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela, uzbecký ministr hornictví a geologie Bobir Islamov, prezident či viceprezident Hospodářské komory České republiky, ředitel Uzbeckého národního IT Parku Farhod Ibragimov, předseda Uzbecké asociace podniků elektrotechnického průmyslu Mirzijod Junusov a ředitel Uzbecké asociace chemického průmyslu Timur Muchamedžanov.

Na akci bude za uzbeckou stranu přítomno přes 170 stakeholderů z institucí a dalších organizací včetně 70 zástupců firem působících v řadě sektorů, mimo jiné v oblasti těžby a geologie, zemědělství a zemědělských technologií, farmaceutického průmyslu a health-tech, dopravy a textilního průmyslu.

Fórum proběhne v anglickém jazyce.

V případě dotazů kontaktujte pana Matyáše Viktoru pomocí e-mailové adresy (viktora@mpo.cz) či na telefonním čísle +420 224 852 003.

Registrace je otevřena do pondělí 9. října 2023 a bude probíhat prostřednictvím formuláře Hospodářské komory.

• Teritorium: Asie | Uzbekistán | Zahraničí

Doporučujeme