Informační zpravodaj „tak“ informuje o dění v OP TAK

Ministerstvo průmyslu a obchodu jako Řídící orgán Operačního programu Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost 2021-2027 (OP TAK) vydává dvouměsíčník – Informační zpravodaj „tak“, který informuje o dění v programu. Aktuálně bylo vydáno 5. číslo.

MPO se snaží informovat veřejnost zejména o nových příležitostech pro získání finančních prostředků, o záměrech Řídícího orgánu na poli podpory podnikání a přináší další aktuální zprávy týkající se dotační politiky.

Informační zpravodaj TAK č. 7 (pdf, 2,8 MB)

„V tomto jarním vydání rozebereme téma Úspory energie v rozhovoru s ředitelem Odboru infrastruktury MSP a energetických programů Ondřejem Tomšejem. Představíme nově připravované výzvy, ve kterých jsou již zohledněna nová pravidla GBER a dopředu upozorníme na možná úskalí,“ říká šéfredaktor Petr Tůma a dodává: „Zamyslíme se také nad důvody vzrůstajícího vlivu finančních nástrojů na poli podpory podnikání z evropských fondů. Podíváme se detailně na problematiku zadávání zakázek podle Pravidel pro výběr dodavatelů a odkryjeme slabé místo při vrácení žádosti v rámci kontroly přijatelnosti a formálních náležitostí.“

Starší vydání:

Informační zpravodaj TAK č. 6 (pdf, 4,5 MB)

Informační zpravodaj TAK č. 5 (pdf, 1,9 MB)

Informační zpravodaj TAK č. 4 (pdf, 3,2 MB)

Informační zpravodaj TAK č. 3 (pdf, 2,7 MB)

Informační zpravodaj TAK č. 2 (pdf, 3MB)

Informační zpravodaj TAK č. 1 (pdf, 3,5 MB)

Všechna vydání TAK naleznete na také na webových stránkách Ministerstva průmyslu a obchodu.

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme