Kam sahají hranice byznysu? Symposium nabídne inspiraci začínajícím podnikatelům

Studentská nezisková organizace AIESEC pořádá 21. října 2022 v Brně již devátý ročník konference Symposium pro studenty i širokou veřejnost, kteří se chtějí dozvědět více o podnikání.

Letošní téma zní #ZaHranicemiByznysu. Konference Symposium se tentokrát dotkne všech možných sfér podnikání.

Konference Symposium

Symposium se loni vrátilo na scénu po dvou letech. V roce 2021 si měli účastníci možnost vyslechnout příběhy úspěšných mladých podnikatelů, jež se na své cestě učí z vlastních úspěchů, ale především chyb a selhání.

Také letos se mohou zejména mladí potenciální i začínající podnikatelé v prostorách brněnského centra Clubco potkat se známými a inspirativními lidmi z oblasti psychologie, práva, financí a z dalších odvětví souvisejících s rozvojem firem, vedením lidí nebo aktuálními trendy v byznysu. Vstupné na akci je 400 korun.

Symposium má dlouhou tradici

Projekt vznikl v roce 2010 z iniciativy členů studenské organizace AIESEC. Symposium přináší unikátní platformu pro osobní a profesní rozvoj v různých oborech. Prostřednictvím projektu je podporována podnikavost studentů a mladých lidí.

Podrobnější informace o konferenci Symposium

Pozvání na Sympozium přijala řada hostů, kteří se mohou s účastníky podělit o zkušenosti s vlastním byznysem případně s projekty, které podnikatele podporují.

Na koho se můžete těšit?

Jan Vlachynský je spoluzakladatelem brněnské gastronomické skupiny Lidi z Baru stojící za mnoha místními populárními podniky (Bar, který neexistuje, 4pokoje, Slast a další). Jeho manželka pomáhá svým klientům z pozice psycholožky řešit tíživé životní situace.

Dalším ze zajímavých hostů je Pavlína Louženská, spoluzakladatelka platformy #HolkyzMarketingu, která pomohla stovkám firem z celé Evropy a spolutvůrkyně podcastu Trendspotting, kde se věnuje společenským fenoménům i popkulturním trendům.

Kontaktní informace Symposium – Konference o podnikání

Petra Lupieńská je advokátkou, která pomáhá klientům pochopit důležitou roli právního experta od samého začátku podnikání. Poskytuje právní služby jak start-upům, tak zkušeným podnikatelům. Je odbornicí na ochranu osobních údajů, IT právo a problematiku ochranných známek.

Filip Koubek je spoluzakladatelem startupu Motionlab, který vyvíjí unikátní platformu pro video personalizaci. V něm využívá své zkušenosti s řízením cenami ověnčeného kreativního design studia Motionhouse. 

Mezi dalšími řečníky jsou Petr Krejčí (Minutový řečník), Zuzana Paulovics (ČSOB) nebo lektor Daniel Šmíd. Portál Businessinfo.cz patří mezi mediální partnery akce.

Redakčně upravená tisková zpráva

Doporučujeme