Kont(r)akt pomůže podnikatelům rozvíjet byznys i najít partnery

Chcete rozpumpovat svůj vlastní byznys a pomoci těžce zkoušené ekonomice? Registrujte se do nového online katalogu, který má přinést zapojeným firmám ověřené kontakty a podpořit jejich inovativní rozvoj.

Projekt Kont(r)akt vznikl za podpory města Brna a jeho cílem je vytvořit pro podnikatele prostor, kde najdou nové příležitosti, zajímavé nápady či potenciální obchodní partnery, sdělují autoři katalogu. Zaštituje ho Regionální hospodářská komora v Brně.

Pokud se zástupci firem na stránkách do katalogu zaregistrují, najdou zde ověřené obchodní kontakty, které budou dostupné pro všechny zájemce bez omezení. Součástí je on-line tržiště.

Rozvoj firem by měl Kont(r)akt podpořit například za pomoci spolupráce s místními vědecko-výzkumnými institucemi. Všem zapojeným firmám i institucím nabízejí zástupci Hospodářské komory asistenci a podporu nejen v podobě zprostředkování kontaktů, ale také při vzdělávání.

„Dejte ostatním vědět, co nabízíte nebo poptáváte. Podívejte se na poptávky a nabídky ostatních firem, vyberte si koho oslovíte nebo možná někdo osloví Vás,“ radí podnikatelům RHK Brno.

Zástupci podniků si na této platformě mohou dohodnout schůzku s obchodními partnery, a to to buď operativně online, nebo osobně při příležitosti takzvaných Kont(r)akt Days, které se budou konat zhruba jednou za dvě měsíce v sídle Komory.

Podrobnosti o projektu Kont(r)akt a registrace

• Teritorium: Česká republika
• Oblasti podnikání: Vzdělávání, lidské zdroje

Doporučujeme