Konzultace s ekonomickými diplomaty a vedoucími zahraničních kanceláří CzechTrade a CzechInvest 2023

Svaz průmyslu a dopravy ČR bude i letos organizovat konzultace s ekonomickými, vědeckými a zemědělskými diplomaty a vedoucími zahraničních kanceláří CzechTrade a CzechInvest.

Konzultace budou probíhat v PVA EXPO PRAHA Letňany (HALA 1), Beranových 667, Praha 9 ve dnech 29. a 30. června od 8:30 cca do 16:30 hodin. Délka jedné konzultace bude 20 minut. Počet konzultací pro 1 firmu je omezen na 10. Prosíme vyberte při registraci max. 10 pro Vás prioritních zemí či konzultačních stolků dalších subjektů. Účast na konzultacích je zdarma.

Konzultace SP ČR

K dispozici pro jednání Vám budou kromě ekonomických, vědeckých a zemědělských diplomatů, vedoucích zahraničních kanceláří CzechTrade, také zástupci zahraničních zastoupení CzechInvestu (Japonsko, Kanada, Korejská republika, Německo, USA, Velká Británie), České podnikatelské reprezentace v Bruselu (CEBRE) a Klientského centra pro export.

Nebude chybět ani konzultační stolek Design Centra CzechTrade, České exportní banky (ČEB), Exportní garanční a pojišťovací společnosti (EGAP), Agentury pro podnikání a inovace a Úřadu pro průmyslové vlastnictví. V reakci na současné dění bude letos možnost konzultovat s odborníky z MPO u stolku „Ukrajina-poválečná rekonstrukce“.

Registrace na konzultace

Registrace je možná přes on-line formulář do 16. června 2023. Harmonogram schůzek Vám bude zaslán nejpozději 26. června. Pokud víte o časovém úseku, kdy byste se nemohli konzultací zúčastnit, uveďte tuto informaci do poznámky v registraci.

Potřebujete vědět víc?

Nikdy jste na této akci nebyli? Minulý rok SP ČR exportérům domluvil za dva dny přes 2 000 schůzek s ekonomickými diplomaty a zástupci CzechTrade z celého světa.

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme