Možnost účasti na sympoziu ENERGETYKA BEŁCHATÓW 2022

České firmy mají možnost účasti na společném národním stánku CzechTrade a velvyslanectví ČR ve Varšavě na XXIII. Sympoziu ENERGETYKA BEŁCHATÓW 2022, které  se bude konat ve dnech 5.–7. září 2022 v Bełchatowie.

Hlavním cílem společné expozice je podpořit vnímaní českých firem působících v energetickém segmentu jako významného obchodního partnera pro polské firmy.

Ilustrační fotografie

Konference a veletrh v Bełchatowie je největší akce v oboru energetiky v Polsku. Účastní se ho decision-makeři všech důležitých hráčů na polském trhu, mezi nimi techničtí a řídící pracovníci energetického sektoru. Událost je veřejnosti nepřístupná.

V minulých ročnících se akce účastnily např. tyto významné firmy: Grupa Azoty Zakłady Azotowe “Puławy“ S.A., PGE Polska Grupa Energetyczna S.A., PKN ORLEN S.A., TAURON Polska Energia S.A., Veolia Energia Polska S.A. ad. (v příloze seznam dalších účastníků v roce 2021).

Na programu akce jsou energetické fórum, technické panely věnované energetické transformaci, moderním technologiím, obnovitelným zdrojům, modernizaci, ochraně životního prostředí v energetickém sektoru, efektivnímu provozu elektráren, inovacím a palivům.

Dále pak možnost prezentace přihlášené společnosti na pódiu, galavečer s večeří, grilování s výhledem na největší elektrárnu v Evropě, což je příležitost k neformálnímu setkání s nejdůležitějšími lidmi z energetického průmyslu.

• Teritorium: Evropa | Polsko | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Energetika

Doporučujeme