Na řeckém veletrhu Verde.tec nechyběly ani české technologie

Ve dnech 17. až 19. března 2023 se na athénském výstavišti Mediterranean Exhibition Center (M.E.C.) uskutečnil 5. ročník mezinárodního veletrhu ekologických technologií Verde.tec 2023.

Na veletrhu Verde.tec, jehož pořadateli jsou agentura Technoekdotiki a T-Press, se představili výrobci a distributoři technologií na výrobu energie z obnovitelných zdrojů, kolektivní systémy pro sběr, třídění a zpracování odpadů, inovační technologie a aplikace z oblasti odpadového hospodářství a obnovitelných zdrojů energií, dopravní prostředky na elektrický pohon pro komunální služby apod.

Ilustrační fotografie

Na okraj veletrhu proběhlo Verde.tec Forum, které zahrnovalo odborné workshopy a semináře na témata jako například ekologická města, ekologie a turistický ruch, solární systémy, malé větrné generátory, cyklické hospodářství, komplexní hospodaření s pevnými odpady a řada dalších. Organizátory byly jednotlivé oborové svazy a organizace.

Je potěšitelné, že ani letos nechyběly na veletrhu české technologie. Společnost CINK Hydro-Energy k.s., výrobce kompletního zařízení pro malé vodní elektrárny, představila svoji produkci, která se, zejména díky kvalitnímu místnímu zástupci, úspěšně prosazuje na řeckém trhu. Seznam vystavovatelů je k dispozici na portálu organizátorů.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Athénách (Řecko).

• Teritorium: Evropa | Řecko | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Voda, odpady a životní prostředí

Doporučujeme