Německá společnost Deufol zakládá svůj Jihovýchodo-Evropský regionální centrum v Debrecíně

Firma Deufol, lídr na trhu v oblasti průmyslových obalů, si vybrala město Debrecín. Nová jednotka, která se stane na jaře 2020 novým strategickým centrem pro Jihovýchodní Evropu, bude vytvořena investicí ve výši 7 miliard forintů a vytvoří 120 nových pracovních míst.
Deufol Group je společnost zabývající se balením a souvisejícími službami s celosvětovou působností. Úspěch společnosti pochází z roku 1979 a v dnešní formě funguje od roku 2012. Deufol nabízí svým zákazníkům širokou škálu obalových řešení, průmyslových, propagačních a demonstračních balíčků, datových obalů (dárkové-, věrnostní- a promoční karty) a dalších služeb souvisejících s dopravou, jako je celní odbavení, řízení dodavatelského řetězce, řízení zásob a řízení skladu. Deufol má 90 operačních center v 11 zemích po celém světě, podle nejnovějších údajů má až 2 300 zaměstnanců.
Při zřízení nejnovější, nejmodernější evropské jednotky se rozhodlo pro Debrecín kvůli jeho vynikajícím logistickým vlatnostem, příznivému ekonomickému prostředí, příznivému přístupu pro investory, možnosti k podpoře a dostupnost mladých talentů. Ve městě roste i počet zahraničních studentů spolu s rozvojem vysokoškolského vzdělávání.
Němečtí investoři, nový a re-investoři hrají v posledních letech významnou roli v ekonomickém úspěchu Debrecínu, v důsledku čehož má nyní 40 německých firem lokality ve městě a okolí.


  • Země: HU – Maďarsko
  • Datum zveřejnění: 04.07.2019

Zdroj: https://hipa.hu/hu_HU/delkelet-europai-regionalis-kozpontot-letesit-debrecenben-a-deufol
Zpracoval kolektiv pracovníků kanceláře CzechTrade Budapešť.

Souborové přílohy

• Teritorium: Evropa | Maďarsko | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme