Nový showroom společnosti LINET v Bangkoku jako zázemí pro další expanzi v jihovýchodní Asii

Thajsko patří mezi nejvýznamnější trhy předního světového výrobce nemocničních lůžek, společnosti LINET, v jihovýchodní Asii. Její další růst v samotném Thajsku i dalších zemích regionu se nyní může opřít o zázemí nově otevřeného showroomu a školicího střediska v Bangkoku. Ten byl zřízen ve spolupráci s místním regionálním partnerem, společností TEQ.



Slavnostní otevření proběhlo 2. května 2019 a slavnostní pásku přestřihli zakladatel společnosti LINET Zbyněk Frolík a velvyslanec ČR v Bangkoku Marek Libřický. Podpora společnosti LINET a dalších českých výrobců zdravotnického a nemocničního vybavení a technologií je dlouhodobou prioritou a součástí práce Velvyslanectví ČR v Bangkoku.

Svědčí o tom např. uspořádání oborové prezentace českých firem v dubnu 2018 nebo účast velvyslance na slavnostním předání lůžek LINET fakultní nemocnici Ramathibodi Chakri Naruebodindra Hospital. Spolupráce se přitom neomezuje jen na Thajsko, ale zahrnuje i další země regionu – lůžka společnosti LINET byla dodána např. i v rámci nedávno otevřeného pavilonu nemocnice Mittaphab v laoském Vientiane.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Bangkoku (Thajsko). Autor: Marek Libřický, velvyslanec.

• Teritorium: Asie | Thajsko | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme