Zdroj: CzechTrade

O český studijní program mají zájem studenti ze středoamerických univerzit

Zcela unikátní studijní program v zahraničí pro studenty z celého světa nabízí česká společnost European Centre for Career Education (ECCEDU).

Konkrétně se jedná o destinace v Praze, Dubaji a New Yorku. Program kombinuje vzdělávání studentů s vykonáváním stáží v prestižních mezinárodních společnostech, do nichž je pro studenta komplikované dostat se napřímo bez pomoci třetí strany.

Ilustrační fotografie

ECCEDU spolupracuje s více než 400 mezinárodními společnostmi, jako jsou Tesla Motors, Facebook, Siemens, T-Mobile, Coca Cola, Lego, Unicredit Bank, Microsoft, Red Hat nebo Amazon. Programy jsou zaměřené na obchod, architekturu, právo, IT, umění a udržitelnost.

ExportMag.cz: Kostarika vstoupila mezi nejvyspělejší země. Nesrazil ji ani obří útok ruských hackerů

Studijní program je výjimečný především v tom, že přednášejícími jsou experti z praxe. Jedná se o vysoce postavené manažery aktivní ve svém oboru a se zkušenostmi z významných českých i mezinárodních firem. Program je efektivním propojením studijní a praktické části. Pro studenty se jedná o skvělou příležitost i nalezení pracovního uplatnění. Řada zahraničních studentů byla společnostmi, v nichž absolvovala stáž i zaměstnána. Program přináší výhody i pro společnosti, jimž ECCEDU zprostředkovává kontakt s talentovanými studenty z celého světa.

ECCEDU neměla s regionem Střední Ameriky a Karibiku žádné zkušenosti, co byl hlavní důvod proč se česká společnost obrátila na naši zahraniční kancelář CzechTrade Střední Amerika a Karibik. Naše kancelář společnost podpořila ve vyhledání vhodných partnerských univerzit, po čemž následovalo jejich kontaktování a propojení ECCEDU s kompetentními osoby z místních univerzit. Ze Střední Ameriky o český program projevili studenti z Hondurasu, konkrétně z univerzity UNITEC a kostaričtí studenti z LEAD University.

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Střední Amerika a Karibik.
Zdroj: Eccedu.net

• Teritorium: Amerika | Honduras | Kostarika | Zahraničí
• Témata: Ekonomika ve světě
• Oblasti podnikání: Služby | Vzdělávání, lidské zdroje

Doporučujeme