Online rady pro vývoz do Rakouska či Francie. CzechTrade chystá další exportní webináře

Vládní proexportní Agentura CzechTrade pokračuje v přípravě nových seminářů pro vývozce i na první čtvrtletí roku 2021, opět ve formátu online. Na pořadu budou mimo jiné i žádaná teritoria jako jsou Velká Británie či země jihovýchodní Asie.

Jedná se o aktuální zpravodajství a praktické informace pro české firmy v podání od ředitelů zahraničních kanceláří CzechTrade, kteří dlouhodobě působí přímo v teritoriích a cenné zkušenosti i informace získávají přímo z první ruky, a dalších odborníků na exportní problematiku. Vše se odehrává živě a s možností pokládat dotazy přednášejícím nebo návazných individuálních konzultací.

Pro příští rok agentura chystá například témata jako jsou: exportní příležitosti a praktické rady pro obchod ve Francii, Velké Británii, Rakousku, Chile, Skandinávii či zemích ASEANu. Z odborných témat se chystá ochrana duševního vlastnictví ve firmách, e-commerce, Social selling a další.

Podrobné informace o seminářích a konferencích včetně přihlášek zájemci naleznou v kalendáři akcí na webových stránkách www.exportnivzdelavani.cz nebo www.czechtrade.cz/kalendar-akci.

Výběr z akcí pořádaných či zprostředkovaných agenturou CzechTrade

• Teritorium: Česká republika
• Oblasti podnikání: Služby | Software a ICT služby

Doporučujeme