Posun termínů konání veletrhů a výstav v Honkongu v souvislosti s koronavirem

Všechny veletrhu a výstavy organizované Hong Kong Trade Development Council, které se měly konat v průběhu dubna 2020 v Hongkongu, se sloučili v jednu akci, která se bude konat na konci července.

Ve dnech od 25. do 28. července 2020 se tak uskuteční jeden veletrh kombinující HKTDC Hong Kong International Lighting Fair (Spring Edition), HKTDC Hong Kong Electronics Fair (Spring Edition), HKTDC International ICT Expo, HKTDC Hong Kong Houseware Fair, HKTDC Hong Kong International Home Textiles and Furnishings Fair, HKTDC Hong Kong Fashion Week, HKTDC Hong Kong Gifts & Premium Fair, Hong Kong International Printing & Packaging Fair.

Hong Kong SAR Government oznámila, že přispěje 10 000 HKD na účastnický poplatek všem zámořským vystavovatelům, kteří by se účastnili mezinárodních veletrhů HKTDC do března 2021 (příspěvek by byl odečten z účastnického poplatku, další informace na facebookové stránce.

Pro české firmy by mohlo být zajímavé, ať už v rámci kombinovaného veletrhu, ale i v rámci např. Food Expo, Medical,  Eco Expo, podzimní edice osvětlení, Wine and Spirit atd.

Další informace poskytne HKTDC Prague Consultant Office, tel.: +420 233 323 514, mobil: +420 733 640 663, nebo Generální konzulát, e-mail: milan_vagner@mzv.cz.

Informace poskytnuta pražskou kanceláří HKTDC (Hong Kong Trade Development Council) a Generálním konzulátem České republiky v Hongkongu (Čína).

• Teritorium: Hongkong
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme