Pozvánka na veletrh obranné a bezpečnostní techniky DEFEA Athens v Řecku

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky DEFEA (Defence Exhibition Athens) je plánován na 15.–17. července 2021. Ambicí organizátorů je navázat na bohatou tradici mezinárodního veletrhu DEFENDORY, na kterém byla Česká republika opakovaně oficiálně zastoupena.

Pro české firmy, které chtějí proniknout na řecký trh, je veletrh DEFEA ideální příležitostí představit se a navázat kontakty.

Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky DEFEA má záštitu Generálního ředitelství vojenské výzbroje a investic Ministerstva národní obrany Řecka. Organizátory jsou veletržní agentura ROTA S.A. a Asociace řeckých výrobců obranného materiálu SEKPY (členové asociace). Uskuteční se na moderním athénském výstavišti METROPOLITAN EXPO v bezprostřední blízkosti athénského mezinárodního letiště.

Organizátoři slibují, že úroveň veletrhu bude odpovídat významné geopolitické pozici země. Avizují účast více než 230 vystavovatelů z domova a dalších 21 zemí, kteří představí špičkové pozemní, vzdušné a mořské obranné a bezpečnostní technologie a systémy. Profil vystavovatelů naleznete na webu veletrhu.

Řecko leží na křižovatce tří kontinentů, v oblasti, která nepatří k nejklidnějším. Národní investice do ozbrojených sil v příštích pěti letech vystoupí na 11,5 miliardy euro a rozsáhlou modernizaci vybavení chystají také složky civilní ochrany. Veletrh DEFEA může být proto ideální příležitostí pro české firmy, které mají zájem proniknout na řecký trh. Umožní představit se, navázat kontakty a poznat konkurenty.

Kontakty na organizátory: ROTA S.A. – Mr. Stamatis Vretos – e-mail: svretos@rota.gr, tel.: +30 2111 801 801, Mezinárodní agenti veletrhu: https://defea.gr/el/ekthetes/international-agents/

Pozn.: Vzhledem k pandemii covidu-19 nelze vyloučit změnu termínu veletrhu.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Athénách (Řeck). Autorky: Martina Kapounová, ekonomická diplomatka, Jitka Chromcová, ekonomická specialistka.

• Teritorium: Evropa | Řecko | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod
• Oblasti podnikání: Obranný průmysl

Doporučujeme