Zdroj: CzechTrade

Premiérový CzechTrade Startup Pitch na MSV v Brně

Ve středu 11.10. se v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně uskutečnil pitch, na kterém se prezentovalo 6 nadějných startupů.

Agentura CzechTrade realizovala pitch v rámci nově nabízené služby Startup Entry, jejímž cílem je posouzení potenciálu startupu na světových trzích zejména z pohledu perspektivy nabízeného produktu či služby na daném trhu.

Celkem 6 startupů prezentovalo ve třech minutách své projekty zástupcům regionálních center CzechTrade | CzechTrade

Celkem 6 startupů BrnoLogic, CargoNect, Digitoo, Filuta AI, myco, Yedem prezentovalo ve třech minutách své projekty zástupcům regionálních center CzechTrade napříč kontinenty, a také dalším zástupcům z Ministerstva průmyslu a obchodu, agentury CzechInvest a inovačních center. Touto službou agentura otevírá sérii návazných přesně nastavených služeb pro tento segment, které inovativním firmám pomohou proniknout na zahraniční trhy.

Spektrum účastníků bylo široké – představila se například firma Digitoo, která využívá umělou inteligenci k automatizaci celého účetního procesu, společnost myco, jež vyrábí obalové materiál z houbového mycelia a odpadů zemědělského a dřevozpracujícího průmyslu či startup Yedem, jejichž řešení v oblasti smart mobility propojuje zaměstnance a motivuje je k účasti na spolujízdě na cestě do práce pomocí atraktivního programu odměn a rovněž nabízí chytrou aplikaci pro parkovacích místa, která je zaměstnancům spravedlivě a automaticky přiděluje.

Nabízíte inovativní produkt či řešení, se kterým byste se chtěli zúčastnit dalšího pitche? Pro více informací neváhejte kontaktovat gestora služby, Elišku Sekáčovou na emailu eliska.sekacova@czechtrade.cz.

• Teritorium: Česká republika
• Témata: Inovace a startupy

Doporučujeme