Příklady technologických, výzkumných a obchodních inovativních nabídek a poptávek

Přinášíme Vám příklady inovativních nabídek a poptávek v původním znění zprostředkovávaných EEN českým podnikatelům.

Enterprise Europe Network (EEN) působí ve více jak 60 zemích světa a v ČR je zastoupena konsorciem šesti partnerů koordinovaném Technologickým centrem AV ČR.

Níže uvedený fragment nabídek a poptávek pochází z mezinárodní databáze sítě Enterprise Europe Network (EEN), na kterou je napojeno více než 600 partnerů sítě. Tito partneři zprostředkovávají nabídky a poptávky z různých oborů zejména malým a středním podnikům v rámci svého regionu. 

Máte ve firmě na starosti technologický rozvoj nebo obchodní aktivity a měli byste zájem o nové partnery v zahraničí?  Pak je databáze určena právě Vám. Mezinárodní databázi si můžete procházet sami a pokud najdete nabídku nebo poptávku, která Vás zajímá, a nebo máte zájem zadat vlastní nabídku resp. poptávku, kontaktujte EEN: Barbora Vacátková, info.een@tc.cz. Služby jsou bez poplatku. Vstup do databáze EEN (volný vstup, bez registrace):

Vstup do vyhledávacího okna databáze EEN

Výběr poptávek – červen 2024

Poptávka: Francouzská společnost hledá řešení pro zpracování produktů bohatých na bílkoviny a tuky, využívaných v akvakultuře

Ilustrační fotografie

Francouzská pobočka světového lídra v dodávkách inovativních a udržitelných nutričních produktů pro akvakulturu hledá řešení pro zpracování těchto konečných produktů bohatých na bílkoviny a tuky. Skupina vyrábí a dodává kvalitní krmiva od líhnutí až po sklizeň pro více než 60 druhů.

Společnost uzavírá jednu továrnu a hledá partnery, kteří mohou poskytnout řešení v oblasti zhodnocení biomasy.

Více informací najdete na webu EEN pod označením TRFR20240410007.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Nabídka: Belgická společnost hledá distributory zařízení na zpracování dřeva

Ilustrační fotografie

Společnost se sídlem v Belgii vyrábí průmyslové a plně automatizované linky na výrobu palivového dřeva a dřevěného uhlí a řezací drapáky pro pily. Stroje jsou konstruovány pro práci v náročných podmínkách (počasí, otřesy atd.).

Společnost hledá partnery, kteří ji mohou zastupovat na svém území a tím ji poskytují územní exkluzivitu. Partner musí mít technické a obchodní znalosti a prokazatelné zkušenosti v dané oblasti.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BOBE20240603005.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Britská společnost hledá výrobce sportovního technického oblečení

Ilustrační fotografie

Britská společnost technického sportovního oblečení hledá evropského výrobce sportovního oblečení pro jejich 10 – 12 produktů, které zahrnují sportovní šortky, trička, legíny a punčochové kalhoty pro muže a ženy. Obchod by probíhal na základě dodavatelské smlouvy.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRGB20240603007.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Výběr poptávek – květen 2024

Mezinárodní spolupráce v sektoru Aerospace & Defence

Ilustrační fotografie

Seznamte se s květnovými nabídkami a poptávkami obchodní, technologické či projektové spolupráce od firem a institucí se sídlem v EU z oblasti letectví, vesmíru, bezpečnosti a obrany, které hledají nové partnery i v ČR.

Více informací najdete v přiloženém katalogu EEN.

V rámci aktivit sektorové skupiny Aerospace & Defence sítě Enterprise Europe Network lze do katalogu zdarma zařadit také váš kooperační profil a představit ho 90 oborovým A&D partnerům z celého světa a jejich klientům.

Máte-li zájem s některým z těchto subjektů navázat přímý kontakt či jiný dotaz, obraťte se na: O. Hrdlička (RHK Brno), 532 194 918, hrdlicka@rhkbrno.cz

Poptávka: Polský výrobce hledá dodavatele komponentů pro své stroje a technologická zařízení

Ilustrační fotografie

Polský výrobce speciálních strojů a zařízení používaných zejména pro údržbu a renovaci kolejových vozidel hledá dodavatele, který by byl schopen vyrábět specifické komponenty pro tyto stroje (jako např. tělesa strojů, skříně, motory, převodovky, kabely, software).

Potenciálními partnery mohou být firmy z oblasti CNC obrábění, svařování, řezání, ohýbání a technologického zpracování (galvanické pokovování, kalení, žíhání, lakování), dále výrobci elektroniky, automatizace, pneumatiky nebo periferních zařízení souvisejících s výrobou strojů určených pro údržbu a renovaci kolejových vozidel.

Případná spolupráce by probíhala formou dohody s dodavatelem v souladu s technickou dokumentací poskytnutou polskou společností.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRPL20240516005.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Francouzská společnost hledá výrobce robotických zařízení

Ilustrační fotografie

Francouzská společnost, která se zaměřuje na technologická řešení pro transformaci a digitalizaci průmyslových procesů, hledá výrobce robotických řešení, se zvláštním zřetelem na maloobchodní a skladovou logistiku. Má zájem o partnerství v rámci dohod o distribučních službách.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRFR20240417014.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Výběr poptávek – březen 2024

Poptávka: Německá společnost hledá nové technologie a řešení pro energetickou účinnost budov

Ilustrační fotografie

Německá architektonická společnost se zajímá o zlepšení ekologických aspektů a energetické účinnosti ve svých udržitelných budovách a pasivních domech. Proto hledá udržitelné stavební materiály a energeticky úsporné technologie pro své budovy. Nabízené technologie či řešení by měly být připraveny k implementaci.

Německá společnost je otevřena různým typům spolupráce.

Více informací najdete na webu EEN pod označením TRDE20240220011.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Bulharská společnost hledá dodavatele zdravotnických prostředků a lékařské kosmetiky

Ilustrační fotografie | Foto: Shutterstock

Bulharská společnost figuruje jako velkoobchod a maloobchod se zdravotnickými prostředky a spotřebním materiálem. Jejími hlavními klienty jsou lékařské (estetické) kliniky, profesionálové v oblasti kosmetiky a tetovací studia.

Zainteresovaní partneři by měli poskytnout nabídku/katalog produktů, jakož i jejich technické specifikace. Zkušenosti se zahraniční spoluprací jsou u partnerů žádoucí.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRBG20240215003.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Rakouská společnost hledá výrobce ptačích budek ze dřeva nebo kovu

Ilustrační fotografie

Rakouská společnost hledá výrobce dřevěných nebo kovových budek pro ptáky se silným důrazem na udržitelnost a kvalitu výrobků. Firma hledá výrobce budek, kteří vyrábějí vlastní modely a nabízejí privátní značení, nebo jsou ochotni uzavřít smlouvu o obchodním zastoupení pro Amazon.

Spolupráce by probíhala na základě obchodní nebo dodavatelské smlouvy. Zahraniční firma se zaměřuje na region DACH (Německo, Rakousko, Švýcarsko), ale jejich plán je postupně rozšířit dostupnost na širší Evropskou unii.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRAT20240223005.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Německý online prodejce hledá návrháře obrázků a služby 3D vizualizace produktů

Ilustrační fotografie

Německý rodinný podnik úspěšně prodává různé spotřební zboží online. Firma by chtěla produkty vizualizovat přitažlivým a realistickým způsobem, aby je mohli efektivně prezentovat v online světě.

Firma hledá partnera, který má bohaté zkušenosti s tvorbou působivých vizuálních materiálů. Rozhodující je solidní zkušenost s 3D vizualizací a úpravou digitálního obrazu. Firma má zájem o dlouhodobou spolupráci na základě dodavatelské smlouvy, zajímá se o partnery z východní Evropy.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRDE20240122014.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Doporučujeme