Sdružení představuje Česko investorům. Jako zemi zaslíbenou

Představit Českou republiku potenciálním obchodním partnerům jako zemi, která je tou nejlepší destinací pro investory. To je primárním cílem Sdružení pro zahraniční investice – AFI, které na tom spolupracuje s českými ministerstvy zahraničních věcí či průmyslu a obchodu či agenturou CzechInvest.

Informační web představuje Českou republiku potenciálním investorům a obchodním partnerům jako místo v Evropě, které poskytuje ideální kombinaci dobré návratnosti investic, přiměřených nákladů a schopných lidí s potenciálem růst i v době velkých změn a výzev. Zároveň je zde perfektní prostředí pro práci i volný čas.

Ilustrační fotografie

Kompletní informace a podpora investování v České republice

„AFI dlouhodobě sleduje potřeby investorů, kteří mají zájem otevřít v České republice svá zastoupení, vybudovat a rozvinout výrobní, výzkumné nebo jiné aktivity (centra sdílených služeb, IT infrastrukturu a podobně). Těmto potřebám průběžně vycházíme vstříc a plníme je. To je také důvod, proč jsme se rozhodli spustit webový portál www.czechbusinessguide.com, který poskytuje příchozím i stávajícím investorům průřezové, komplexní a souhrnné informace o investování v České republice z širokého spektra oborů,“ prozrazuje předseda AFI Kamil Blažek.

Na vzniku portálu v AFI spolupracovali s experty a státními institucemi jako Ministerstvo průmyslu a obchodu, Ministerstvo zahraničních věcí nebo CzechInvest.

CzechInvest podpořil dvojnásobek investičních projektů za 25 miliard

AFI se prezentuje jako takzvaný one-stop shop, který je schopen pokrýt všechny potřeby potenciálních investorů.

„Poskytujeme kompletní informace a podporu při investování v Česku. Naši vzdělaní lidé, institucionální a politická stabilita, vynikající přístup na hlavní evropské trhy, bezpečné prostředí a vysoká kvalita života – nic z toho během pandemie covid-19 nezmizelo ani nezmizí,“ doplňuje Kamil Blažek.

S využitím tiskové zprávy AFI

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme