Stát otevřel platformu Business klub Ukrajina

Ministerstvo průmyslu a obchodu vytvořilo platformu, aby pomohlo s poválečnou obnovou Ukrajiny. Místo, kde se budou potkávat české firmy se zájmem o rekonstrukci Ukrajiny s těmi, kteří jim mohou pomoci.

Informační platforma Business klub Ukrajina (BKUA) spustila své webové stránky a jejich prostřednictvím nabízí možnost registrace na obchodní misi do ukrajinského Lvova.

Ilustrační obrázek

Členství je zdarma

Projekt BKUA slouží hlavně pro koordinaci zapojení českého byznysu a hledání konkrétních sektorových synergií a řešení pro potřeby rekonstrukce. Členství v Business klubu je otevřené jednotlivým firmám i sociálním partnerům a je zcela zdarma. Zapojení je jednoduché, stačí vyplnit krátkou přihlášku na webu, uvést sektor působnosti a základní kontaktní údaje. Informace o zajímavé příležitosti v daném sektoru (například akce, mise nebo konkrétní projekt), poté dorazí prostřednictvím e-mailu.

Které firmy už obnovily svou aktivitu na Ukrajině? Více čtěte ve článku na portálu Exportmag.cz

Členové na webu najdou aktuální novinky v oblasti spolupráce s ukrajinskou stranou a rekonstrukčního procesu. Dočtou se o konkrétních projektech, do kterých se lze zapojit, o regionech a jejich potřebách. Naleznou zde možné partnery pro své projekty z řad dalších členů, i řadu kontaktů z ukrajinské státní správy i byznysu.

• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme