Ukrajině a Moldavsku se představily české smart cities a vodohospodářské technologie

České společnosti Zikmund Electronics, s.r.o. a Market Connect, s.r.o. se ve dnech 18. a 19. srpna 2021 představily ukrajinským partnerům ve Lvově.

Prezentaci obou společnosti vedl pan Michal Neumann, ředitel Market Connect s.r.o. a obchodní zástupce Zikmund Electronics, s.r.o. na semináři uskutečněném ve lvovském vodárenském podniku Lvivvodokanal.

Semináře se zúčastnilo téměř padesát zástupců vodárenských podniků z Ukrajiny a Moldavska. Součástí byla i názorná prezentace tlačné kamery TechWorm určené pro inspekci a trasování vodovodního a kanalizačního potrubí.

O den později představil Michal Neumann představitelům města Lvov činnost Market Connect, s.r.o., která se specializuje na integrovaná poradenská řešení. Společnost nabízí inovativní české technologie a řešení pro chytrá města, inteligentní dopravu, životní prostředí a obnovitelné zdroje energie. Tyto technologie se již používají například v Moldavsku, Gruzii a Bosně a Hercegovině.

Oba semináře byly uspořádány s pomocí Generálního konzulátu České republiky ve Lvově.

Informace poskytnuta Generálním konzulátem České republiky ve Lvově (Ukrajina). Autor: Vladimír Kadlec, Vitalij Markovyč.

• Teritorium: Evropa | Ukrajina | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme