Zdroj: CzechTrade

V Austrálii se uskutečnil prestižní veletrh Sydney Fine Food Show

Zahraniční kancelář CzechTrade pomáhá českým firmám i s organizací výstav. Už 39. ročník prestižní výstavy FineFood Show se po loňském roce v rámci pravidelného střídání přesunula z Melbourne do Sydney.

Expo se konalo v samotném centru města v Darling Harbour v mezinárodním kongresovém centru ICC Sydney, a to ihned ve dvou podlažích.

Ilustrační fotografie

Vidět byly firmy s širokým působením, a to od komerčního vybavení kuchyní, kávovarů, cateringových společností, výrobců a importérů potravin, po výrobce vybavení a linek pro velké komerční pekárny i retailové distributory.

ExportMag.cz: Namíchat si müsli po svém? „Zábavné pochoutky“ firmy Mixit uspěly i ve světě

Nechyběly ani české konvektomaty od firmy Retigo, které se vstupem na australský trh také pomáhala kancelář CzechTrade. Zástupci kanceláře se setkali s jejich místním distributorem a českým kolegou. Dobře sladěná dvojce návštěvníky ohromovala perfektně připravenými pochutinami z českých konvektomatů. Setkání s místním distributorem Retiga bylo velice cenné. Australský partner neskrýval spokojenost s kvalitou a sofistikovaností českých produktů, a také se s námi podělil o zpětné vazby ohledně zdejšího vnímání české značky v tomto oboru.

Výstavy se zúčastnilo přes 850 australských a mezinárodních vystavovatelů z více než 60 zemí. Navštívilo ji několik desítek tisíc lidí z celého světa. Organizátoři se již nyní připravují na příští výstavu, která se bude konat ve dnech od 2. do 5. září 2024 v Melbourne. Zahraniční kancelář CzechTrade Austrálie se na tuto akci již připravuje a ráda organizačně podpoří české firmy v jejich účasti.

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře agentury CzechTrade Austrálie.

• Oblasti podnikání: Potravinářský průmysl

Doporučujeme