Zdroj: CzechTrade

Veletrh MEDICA v Německu odhalí budoucnost zdravotnictví

Veletrh MEDICA je považován za jeden z největších světových odborných B2B akcí ve zdravotnictví. V národním stánku ČR se pod organizační záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu budou prezentovat prestižní české společnosti.

Představí se Advanced Medical Solutions, Aireen, Biomag Medical, BIOMEDICA, Carebot, GCP-Service International, Institut pro testování a certifikaci, KETTEX Development, LIPOELASTIC, MEDILAB ČR, MEDIN, Synthesia, Virtual Lab, ZAT a ZPT Vigantice.

Ilustrační fotografie

Nebude chybět ani Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků. Jejich účast slibuje pohled na nejnovější technologie a inovace ve zdravotnictví.

Veletrh MEDICA poskytuje s více než 4500 vystavovateli z 66 zemí a více než 81 000 návštěvníky z celého světa nezaměnitelnou platformu pro objevování nejnovějších trendů a inovací ve zdravotnictví. Od medicínského screeningu přes laboratorní techniku, diagnostiku, zdravotní informatiku, mobilní zdravotnictví až po fyzioterapii či ortopedickou techniku a zdravotnické spotřební materiály – veletrh MEDICA představuje celou škálu medicínského pokroku.

Letošní ročník veletrhu MEDICA se bude konat od 13. do 16. listopadu. Český stánek můžete navštívit v hale 15 na stánku F22.

Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade Německo.
Zdroj: medica.de

• Teritorium: Evropa | Německo | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Farmaceutický průmysl | Zdravotnická technika

Doporučujeme