Veletrh obalové techniky PROPAK v Keni

Ve dnech od 10. do 12. května 2022 proběhl v Nairobi v Keni veletrh obalové techniky PROPAK East Africa 2022.

V moderní přístavbě obchodního komplexu Sarit Centre vystavovalo asi 150 vystavovatelů svá obalová řešení v různých materiálech, řešení tisku na obaly a obalové linky.

Ilustrační fotografie

Pro zákazníky to byla zajímavá příležitost se seznámit s novými obalovými možnostmi. Výstavu doprovázela také konference. Z Čech byla na veletrhu firma SOMA a její reprezentanti si pochvalovali zájem zákazníků a kvalitní návštěvnost výstavy.

Z oblastí zastoupených na výstavě organizátoři jmenují Food Equipment, Beverage Equipment, Bottling, Bakery Equipment, Confectionery Equipment, Aluminium, Flexible Packaging, Substrates, Paper, Tinplates, Adhesives, Boxes, Cans, Closures, Containers, Cartons, Components, Glass, Bottles, Pharmaceutical, Labelling, Polymers, Rigid. Plastics, Plastic Production, Rubber Production, Plastic Goods Manufacturing, Rubber Goods Manufacturing, Raw Products, Digital Printing Equipment, Offset Printing Equipment, Printing Consumables, Printing, Supplies, Converting Equipment and more.

Další informace lze najít na webu veletrhu PROPAK. Pro informace o exportních příležitostech se obraťte na Ekonomické oddělení Velvyslanectví ČR v Nairobi, e-mail: nairobi@embassy.mzv.cz či přímo na – obchodní radovou Martu Annu Ledgard, e-mail: marta_ledgard@mzv.cz.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Nairobi (Keňa).

• Teritorium: Afrika | Keňa | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Obchod

Doporučujeme