Do 18. listopadu se můžete přihlásit do prestižní soutěže VIZIONÁŘI 2022

Už jen do 18. listopadu mohou čeští inovátoři posílat přihlášky do soutěže VIZIONÁŘI 2022. Inovativní výrobky, postupy a služby mohou přihlásit firmy, podnikatelé, organizace i samotní autoři.

Odborná porota vybere ty nejzajímavější projekty, které patří k novinkám na trhu a mohou se uplatnit v praxi. Vítězové získají celou řadu výhod (viz níže).

Ilustrační fotografie

Jedná se už o dvanáctý ročník akce, pořádanou sdružením CzechInno, které se věnuje rozvoji a podpoře inovačních procesů ve firmách a poskytování informací z oblasti vědy, výzkumu a inovací.

Podrobnosti o soutěži Vizionáři 2022

 Víme, že jsou mezi Čechy vizionáři. Lidé, kteří dohlédnou dále než ostatní, dokážou odhadnout budoucí ekonomický a sociální vývoj a přizpůsobit mu svou obchodní strategii. Cílem Vizionářů je ocenit a zviditelnit výjimečné inovativní počiny v českém podnikání s významným technologickým, ekonomickým a nebo sociálním přínosem,“ informují pořadatelé.

Za jedenáct let trvání soutěže získaly ocenění například novinky z oblasti nanotechnologií, virtuální reality, průmyslového blockchainu i využívání prvků umělé inteligence v praxi. Nechyběly ani inovace šetřící životní prostředí, umožňující recyklaci odpadů nebo samovýrobu vody, elektrické či tepelné energie. Ocenění si odnesly také inovace se silným sociálním kontextem ve vzdělávání, zdravotnictví nebo realizace smysluplných volnočasových aktivit pro děti a mládež i pro ostatní věkové a sociální skupiny.

Přihlásit se mohou všichni ti, kteří kladně odpoví na následující otázky:

  • Pracujete ve své firmě inovativně?
  • Děláte svůj byznys „jinak“?
  • Snažíte se zákazníkovi nabídnout odlišné služby?
  • Pracujete na inovativním projektu, který je jedinečný?
Vizionáři 2022

Oceněny budou i letos přední české firmy, podnikatelé, organizace či konkrétní autoři inovativních produktů, výrobků, postupů či služeb.

„Jedná se o projekt s dvanáctiletou historií, zaměřující se na podporu a propagaci neotřelých a inovativních projektů, nástrojů a technologií, které pomáhají k lepšímu a efektivnějšímu podnikání nebo ke zkvalitnění služeb jak ve firmách a firemním prostředí, tak i veřejné sféře a celé společnosti. Všem přihlášeným subjektům se věnujeme následně dlouhodobě v oblasti poradenství a zapojení do našeho systému podpory inovací nejen v ČR.“ doplňují zástupci CzechInno.

Co vám projekt přinese?

Z přihlášených počinů a jejich autorů vybere odborná porota složená z partnerů projektu, akademických a vědeckých institucí, státní správy a představitelů inovačního podnikání vítězné projekty, které získají:

  1. Titul Vizionář či jiné ocenění (např. čestné uznání odborné poroty)
  2. Mediální podporu
  3. Zapojení do unikátního systému na podporu inovací v ČR
  4. Podporu rozvoje firmy pomocí služeb partnerů – poradenství a nové obchodní kontakty s novými obchodními příležitostmi
  5. Možnost lepšího uplatnění na trhu

Nominace a přihláška do soutěže

Přihlášení do projektu je jednoduché. Pokud máte či nabízíte zákazníkům jakoukoli vlastní vlastní inovaci, vyplníte a zašlete registrační formulář. S podáním přihlášky je spojena povinnost úhrady účastnického poplatku ve výši 3 890 korun.

red s využitím tiskové zprávy CzechInno

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme