Webinář Brexit & cla: budoucnost byznysu s UK

Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky navazuje na úspěšný zářijový webinář k revizi obchodní politiky a post-brexitovým obchodním vztahům s Velkou Británií a chystá pokračování, tentokrát k celní problematice po konci přechodného období. Webinář se bude konat 11. listopadu 2020 prostřednictvím platformy Microsoft Teams v českém jazyce.

Ať už se EU a Velká Británie dokáží dohodnout na nějaké podobě nadstandardního partnerství v oblasti obchodu, nebo nastane situace bez dohody, konec přechodného období 31. prosince 2020, kdy má už definitivně nastat odchod UK z vnitřního trhu a celní unie EU, v každém případě přinese nová pravidla, nové celní postupy a další komplikace pro vzájemný obchod.

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR ve spolupráci s Generálním ředitelstvím cel proto pro naše firmy přichystalo další webinář k celní problematice v obchodování s Velkou Británií od 1. ledna 2021. Webinář se uskuteční dne 11. listopadu 2020 od 11:00 prostřednictvím platformy Microsoft Teams.

brexitÚčastníci webináře budou mít možnost zástupcům Ministerstva průmyslu a obchodu a Generálního ředitelství cel pokládat otázky k nastávajícím změnám a dozvědět se vše praktické o celním režimu, včetně celních postupů a náležitostí, které začnou platit od 1. ledna 2021 při obchodování s Velkou Británií.

Účast na webináři je jako vždy bezplatná. Předpokládaná délka je 60 minut. Webinář bude probíhat v českém jazyce.

Akce je možné se zúčastnit pouze po registraci! Registrace je možné provádět do 9. listopadu 2020. Den před konáním webináře obdržíte e-mail s instrukcemi a odkazem k připojení.

• Teritorium: Evropa | Velká Británie

Doporučujeme