Zhodnoťte v dotazníku portál BusinessInfo.cz. Šest respondentů vyhraje akční kameru

Portál BusinessInfo.cz oslavil nedávno 20 let úspěšného fungování. Při té příležitosti prošel mnoha vylepšeními, aby vedle tradičně kvalitních informací a praktických článků nabízel čtenářům i stále přehlednější prostředí a nový obsah i funkce.

I proto Vám ve spolupráci s výzkumnou agenturou NMS Market Research nabízíme jednoduchý dotazník, kterým bychom rádi zjistili váš názor na podobu webu. Prosíme Vás o jeho vyplnění, které nezabere více než 10 minut. Vyplněním dotazníku nám pomůžete nastavit portál tak, aby ještě lépe odpovídal Vašim potřebám.

Vyplnit dotazník – sběr dat byl ukončen 7. července 2022

Jako motivaci a poděkování za případnou účast na dotazníkovém šetření Vám nabízíme tipovací soutěž o akční kamery. Někteří z Vás si budou moci zaznamenat letošní letní sportovní výkony či poznávací zážitky. Kamer je pro výherce připraveno celkem 6, takže šance na výhru je solidní.

Nejpřesnější tipující, kteří při vyplňování dotazníku odpoví na jednoduchou tipovací otázku a projeví zájem soutěžit uvedením svého kontaktní e-mailu, budou odměněni akční kamerou. Výherci budou kontaktováni emailem v týdnu od 11. do 15. července 2022.

Tipovací otázka na konci dotazníku:
Tipněte si s přesností na tři desetinná čísla, jaký bude bude přesný devizový kurz eura vůči koruně dne 8. 7. 2022 podle webových stránek ČNB.

Tipované výsledky porovnáme s údajem na stránkách ČNB, který tam bude uveden v pátek 8. 7. 2022 v 15 hodin. Šest tipujících, kteří budou nejblíže správné hodnotě nebo ji zcela trefí, odměníme akční kamerou.

Stručné soutěžní podmínky.
Podmínkou účasti v tipovací soutěži je vyplnění dotazníku na jehož konci jsou dvě otázky s kolonkou pro vyplnění vašeho tipu a vašeho emailového kontaktu. Na výhru v soutěži nemá soutěžící právní nárok. Výhry v soutěži ani účast v soutěži není možné vymáhat právní cestou. Výherci 6 kamer se určují dle dvou kritérií. Přesností tipu devizového kurzu eura. Pokud budou tipy shodné, má přednost dřívější termín a čas doručení zaznamenaný systémy společnosti NMS Market Research.

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme