Scale-up your business aneb jak úspěšně vyrůst?

Dne 4. prosince 2019 proběhne v Praze akce s názvem Scale-up your business aneb jak úspěšně vyrůst?.

Datum konání
04.12.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Praha 6, Ve Struhách 27
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Inovativní firmy, které mají potenciál vyrůst ve velké globální hráče na svých trzích, jsou motorem ekonomiky. Posouvají technologický pokrok, boří zavedené trhy a vytváří trhy zcela nové. Vytváří nová, vysoko kvalifikovaná pracovní místa, zvyšují produktivitu. A protože úspěšné větší firmy jsou také finančně stabilnější, má mnoho firem ambice vyrůst, expandovat. Přetvořit byznys s vysokým potenciálem do funkčního podniku přesahujícího hranice jednoho státu ale není snadné, protože tento proces růstu s sebou nese mnohá úskalí.

Jak může z malé inovativní firmy vyrůst globální technologická společnost?

Jaké jsou typické problémy spojeny s přerodem malého inovativního start-upu do byznysově orientované firmy s organizační strukturou a hierarchií?
Jak pomoci českým inovativním firmám vyrůst v mezinárodním měřítku?

Odpovědi na tyto ale i řadu dalších otázek si klade za cíl tato konference, která je otevřena všem zástupcům inovativních firem, ale i aktérům z oblasti podpory podnikání, investorům a mentorům.

Kromě členů Scale-up týmu Technologického centra AV ČR se o své zkušenosti podělí investor Přemysl Rubeš z Bohemia Venture Capital, scale-up kouč Pavel Křepelka, MBA ze Scale-up Academy a zástupce rostoucí firmy, Jan Sekerka z Motionlab.

Informace:

  • Účast na konferenci je po předchozí registraci bezplatná.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ jiraskova@tc.cz

Doporučujeme