Industry Day Event

Dne 17. října 2019 proběhne v Praze akci s názvem Industry Day, kde budou diskutována opatření na hranicích Spojeného království poté, co vystoupí z Evropské unie.

Datum konání
17.10.2019
Typ akce
Seminář
Místo konání
Praha 1, Politických vězňů 20
Další akce v kategoriích



Akce se bude účastnit britská mezivládní skupina Border Delivery Group a zkušení úředníci z několika ministerstev britské vlády. Ve své prezentaci se zaměří na přípravy na odchod Spojeného království z EU v souvislosti s celními procedurami, importem a exportem zboží, potravin, živých zvířat, živočišných produktů a krmiva a rostlin. Pokryjí také dopady na dopravní infrastrukturu zajišťující spojení Spojeného království s okolními zeměmi.

Cíl:

Cílem akce je prezentovat očekávané změny administrativních procedur, které by se mohly projevit napříč koncovými dodavatelskými řetězci poté, co Spojené království opustí EU. Dále umožnit zástupcům soukromého sektoru sdílet své obavy a očekávané problémy s fungováním obchodu se Spojeným královstvím a představit scénáře odchodu Spojeného království z EU. Účastníci budou mít příležitost položit otázky a získat odpovědi od kvalifikovaných britských státních úředníků.

Informace:

  • Simultánní tlumočení z angličtiny do češtiny zajištěno.
  • Z kapacitních důvodů se uskuteční dva identické semináře a to od 9:30 (registrace od 9:00) a následně od 13:30 (registrace od 13:00).
  • Svou účast potvrďte registrací do 15. října 2019. Pouze zaregistrovaní zájemci se budou moci akce zúčastnit. Registrace je možná pouze na jeden z uvedených termínů. V případě registrace na oba zároveň bude jedna z registrací zrušena.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ siffner@mpo.cz

Doporučujeme