Svět kovoobrábění v Hannoveru

Pod heslem Smart technologies driving tomorrow’s production se na něm předvede celé spektrum moderních sofistikovaných technologií pro obrábění kovů, které jsou srdcem každé průmyslové výroby. Veletrh představí nejnovější stroje a efektivní technická řešení, služby podporující výrobu, udržitelnost ve výrobním procesu a mnohem více. EMO Hannover se zaměří zejména na obráběcí a tvářecí stroje, výrobní systémy, přesné nástroje, automatizovaný tok materiálu, počítačové technologie, průmyslovou elektroniku a příslušenství, kterou navštíví odborníci ze všech důležitých průmyslových oborů, jako jsou strojírenství a výstavba investičních celků, automobilový průmysl a jeho subdodavatelé, letectví a kosmická technika, jemná mechanika a optika, stavba lodí, zdravotnická technika, výroba nářadí a forem, výroba ocelových a lehkých konstrukcí.

Datum konání
16.09.2019 - 20.09.2019
Typ akce
Pracovní setkání
Místo konání
Hannover, Messegelände
Další akce v kategoriích

Ve dnech od 16. do 20. září 2019 proběhnou v německém Hannoveru předem připravené schůzky a návštěva světového veletrhu obrábění kovů EMO Hannover 2019.

EMO Hannover je světově nejdůležitějším mezinárodním místem setkání odborníků na výrobní technologie. Na předchozím veletrhu EMO Hannover 2017 vystavovalo téměř 2 230 vystavovatelů ze 44 zemí a veletrh navštívilo na 130 000 odborníků ze 160 zemí. 50 % návštěvníků přijelo na veletrh ze zahraničí.

Program:

V rámci mezinárodní kooperační burzy organizované ve spolupráci s partnery sítě Enterprise Europe Network můžete jako součást doprovodného programu veletrhu využít možnost předem domluvených schůzek s dalšími návštěvníky a vystavovateli.

Hlavní témata:

  • obráběcí a tvářecí stroje
  • přesné nástroje
  • automatizované toky materiálů
  • průmyslová elektronika a příslušenství
  • počítačové technologie

Informace:

  • Registrační poplatky:
  • vystavovatelé na veletrhu zdarma
  • návštěvníci: 250,- EUR (členské společnosti partnerů a jejich klientů mají nárok na bezplatnou účast při zadání promo kódu při on-line registraci). Pro získání tohoto kódu a v případě dotazů kontaktujte RHK Brno: Mgr. Oto Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: hrdlicka@rhkbrno.cz).
  • Registrace na setkání 

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ hrdlicka@rhkbrno.cz / +420 532 194 918

Doporučujeme